fredag 6 januari 2012

Note to self: Tetspår


  • Spåret måste ligga längre - Allt under två timmar innebär att corgin skuttar som en gasell genom blåbärsriset med nosen uppe i det blå. Det ser inte snyggt ut, det är inte snyggt och skadestatistiken på föraren (dvs. jag) ökar dramatisk då jag försöker hänga med.
  • Passande sele bör införskaffas - För tillfället så använder båda hundarna Ambras spårsele då Tetris växt ur sin och jag hade tänkt sy något nomeliknande åt den lilla när hon har behagat vuxit klart. Det blir dock lite svårt när jag försöker bromsa upp farten genom att hålla emot i linan och unga damen helt enkelt lyfter sina korta ben över bröstremmen och skuttar ur selen för att sedan försvinna iväg.  
  • Föremålsintresse - Helt likgiltig över allt jag lägger ut i spåret, absolut ointresserad av att stanna och leka. Varför är jag så värdelös på att bygga upp värdet i spårpinnar? Tål att kluras på.  

1 kommentar:

  1. Ha ha du är för härlig i dina berättelser, inget hindrar en corgi ;-) Försök att få henne att plocka upp spårpinnarna och då byter du mot gott godis och beröm, så att pinnarnas värde är högt!

    SvaraRadera