söndag 3 juni 2012

Pilates avslutning

I torsdags (tiden flyger!) packade jag volvon full med hundar och unge och for till Valbo BK för att delta på sista tillfället av våran doggie pilates kurs. Bara att hitta dit var ju ett äventyr, jag som förlitar mig alldeles för mycket på GPS'en fick mig en tankeställare när jag inte kunde få fram en adress...

Alla fick visa och berätta hur de hade jobbat med sina övningar sen förra gången, många sa att dem inte hade tränat alls men alla hade gjort fina framsteg. Så nyttigt och lärorikt att se och höra hur andra har gjort. Missade tyvärr mallen Ivar för att junior började lessna, men tycker att hon höll ut bra ändå. Hade glömt ta med fika så hon fick äta köttbullarna som blev över efter vårt pass... de ska härdas i tid, hundsportsungarna!

Det har varit en grymt rolig kurs att gå! Mycket tankeställare och mycket skratt när Tetris jobbat efter devisen "jag gör allt jag kan på en och samma gång på den här wobbliga grejen och ser om jag får godis". Ambra har varit mer energisnål men verkar tycka att det är lite kul hon också, i smyg ;)

Det jag har märkt är att Tetris har blivit rakare i ryggen (mycket tjat om den nu) och inte krummar lika mycket. Hon har fått ännu bättre balans och går nu obehindrat på våra smala vingliga fåtöljsryggar och på smala stockar ute i skogen. Det är ju inte så att hon måste gå på stockarna för att komma fram, hon verkar bara göra det för att hon kan. Hon hoppar mer också, upp i knät och upp i bilen till exempel. Det har hon ju gjort förut också i och för sig, men nu lyckas hon oftare ;)Foton av [Lena Arvidsson], igen ;)

1 kommentar:

  1. Det verkar vara riktigt bra träning för hunden.. Ska kolla på pilates-bollen som du rekommenderade :) Hur går det med lydnadsträningen?!

    Ha det gott!!

    SvaraRadera