söndag 22 april 2012

Och det gick... nästan!

Tävlingsdebuten avklarad! Om jag var nervös? Jo, skakande som ett asplöv och illamående gick jag in på plan när det efter en låång väntan var dags för platsliggning, och vad händer? Jo, Ambra som inte har rest sig frivilligt på en platsliggning i mannaminne slängde en snabb blick på hundarna som låg bredvid henne och struttade direkt fram till mig där jag stod. Där rök 40 poäng! Jag kunde bara gapa, jag som har skrutit vitt och brett om våran platsliggning och så är det min hund som reser sig upp!
Ett tag ökade nervositeten där, jag hade faktiskt allvarliga tankar på att gå och stryka mig men tack och lov gjorde jag inte det. Vi var näst sist ut av 10 hundar och i väntan på vår tur fick Ambra sitta i bilen, sen blev det en kort uppvärmning med massa flams som snurrar och slalom mellan benen blandat med fotgående och sen snabbt ut på plan efter att ha påmint fluffet om att det fanns grillad kyckling i ryggsäcken ;)
All press jag måste ha känt släppte alldeles, första priset var ju utom synhåll. Det var dk'n här och där men framförallt hade vi väldigt kul där ute på plan. 125,5 poäng och ett tredjepris skramlade vi ihop, och hade hon legat som hon brukar på platsliggningen så hade vi haft 165,6 och ett första pris. Men om om inte fanns, haha!
Nästa tävling är i juni, ska man våga satsa på den?

2 kommentarer:

  1. Haha, ja visst ser han seriös ut min lilla skrutt :) Självklart får du länka! Grattis till superfina höfter förresten! Synd att ni 0ade platsliggningen, tycker absolut att du ska satsa på tävlingen i juni :)

    SvaraRadera
  2. Tack tack :D Ja, blev riktigt pepp faktiskt så vi ska nog sikta på de ^^ Sen ska väl Tet ut någon gång också, vi filar på det ;)

    SvaraRadera