onsdag 2 november 2011

Hur man tillfälligtsvis tröttar ut en corgivalp

Eller heter det valp fortfarande? Nu vid strax sju månaders ålder kanske det korrekta är corgi-unghund. Hur som haver. 2  x rejäla träningspass på förmiddagen, följt av promenad med husse som inkluderade en hel flock med rejält nyfika islandshästar. Därefter bilåkning med tillhörande "sittaåvänta" på storköpsparkering tätt följt av en liten stadspromenad och avslutningsvis stå ett slag utanför ett dagis och en ungdomsgård fyllt med höstlovsungar. Tetris sover de dödas sömn nu. Och jag passar på att öva inför morgondagens muntliga presentation, den andra den här veckan. Sen blir det ett sweet nothingness tills nästa onsdag då praktiken drar igång, då ska jag ha höstlov.

2 kommentarer:

  1. Tack för dina tips :) ska kolla upp raserna lite mer! Fick vit herdehund som tips av en annan också så kanske är de en hund som passar :) Söta hundar du har :)

    SvaraRadera
  2. Haha, ja det är inte lätt att ha unghund ibland. De verkar vara gjorda av energi! ;)

    sv. Tack för kommentaren! Det värmer att höra att du blev inspirerad :) Jag tror absolut att du kan få till en apportering med din hund, det gäller bara att börja om från noll och ta små steg framåt. Lycka till!

    SvaraRadera